Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Οι φυλές γυναικών στα μπαρ: Από τις ντίβες, στις wannabe νύφες και τις χιπστερούδες!


Βγαίνεις στο μπαρ, στο «κυνήγι του θηράματος», αγαπητέ αναγνώστη αλλά εκεί έξω είναι «ζούγκλα», που λέει και η μέση γιαγιά. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, να αναγνωρίζεις το σωστό θήραμα και να ξέρεις πώς να το κυνηγήσεις και να το κάνεις δικό σου!
Από τον Ινστρούκτορα
Το koolnews.gr ήταν πάντα δίπλα σου, σε πιο δύσκολες καταστάσεις, δεν θα είναι σύμμαχός σου στο κυνήγι; Διάβασε για να επιμορφωθείς και να περιπλανηθείς με σιγουριά στη ζούγκλα των μπαρ και των κλαμπ.
Αυτές είναι οι φυλές των γυναικών που θα συναντήσεις εκεί έξω:
11. Ντίβα: Συνήθως είναι μία ή δύο σε κάθε χώρο. Τρίτη δεν «χωράει». Με μπλαζέ ύφος, που δεν κοιτάζει πουθενά συγκεκριμένα, αλλά κάπου στο… χάος, δεν μιλάει πολύ και απλά κάθεται! Νιώθει πως κάνει μεγάλη χάρη στους συνδαιτυμόνες της, αλλά και στους λοιπούς ταπεινούς θαμώνες που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με αυτήν.
Για να την κερδίσεις: Παίξε, αλλά μην κινηθείς αν δεν σε παίξει και η ίδια. Κι εκείνη να επιβεβαιωθεί θέλει, αλλά με την απόρριψη!
10. Στυλάτες: Ωραίες τύπισσες, όχι κουκλάρες, αλλά γοητευτικότατες! Είναι η χαρά της παρέας, ακομπλεξάριστες και κοινωνικές. Τρεις – τέσσερις το πολύ, σε κάθε χώρο. Προστατευόμενο είδος.
Για να την κερδίσεις: Θα σου μιλήσει, είναι cool. Αρκεί να μην πεις κανένα εκπληκτικό «κλισέ». Βέβαια, δεν θα πρέπει να νομίζεις πως επειδή σου μίλησε, την «έχεις» κιόλας! Θέλει αγώνα η φάση. Επιτυχία να φύγεις με τον αριθμό του τηλέφωνού της.
9. Milf: Η 90’s αισθητική τους φωνάζει από μακριά. Είναι πιο προχό από τα «κοριτσάκια» που κυκλοφορούν, αλλά πάντα χωρίς παρεκτροπές. Μπορείς άνετα να τις κεράσεις, πίνουν παραπάνω από εσένα.
Για να την κερδίσεις: Πρέπει να είσαι cool… Αν σε εμπιστευθεί, μπορεί να γίνει η ιδανική καβάτζα. Να της την πέσεις στα ίσα και άσε εκείνη να βάλει τα όρια.
8. Χορεύτριες: Νομίζουν πως είναι στην πίστα, αλλά δεν είναι. Ανοίγουν χέρια, πατάνε κόσμο αλλά αυτές γουστάρουν και τίποτε δεν μπορεί να χαλάσει το κέφι τους. Κράτα αποστάσεις. Τις συναντάς παντού και είναι αρκετές!
Για να την κερδίσεις: Αν είσαι τόσο απελπισμένος, βγάλε τον Μάικλ Τζάκσον που κρύβεις μέσα σου. Και ο Θεός βοηθός, για σένα και τους γύρω!
7. Λαϊκογκόμενες: Είναι αυτές που ξέρουν όλα τα λαϊκά τραγούδια της καψούρας. Τις ξεχωρίζεις αμέσως, αφού έχουν τη γροθιά τους μπροστά στο στόμα τους και τραγουδάνε το τραγούδι που παίζει ο dj με κλειστά μάτια. Τις γκριμάτσες αυτές τις έχουν δουλεμένες στο σπίτι, εκεί που στέκονται μπροστά στον καθρέφτη με τη βούρτσα στο χέρι.
Για να την κερδίσεις: Τραγουδήστε ντουέτο, φώναξέ της «είσαι φωνάρα», τάξε πρώτο τραπέζι στον Κιάμο και ο δρόμος θα ανοίξει.
6. Bitches: Γυναίκες – καριέρας, 30 and… everything, με αυστηρό βλέμμα, αφέντρες στο κρεβάτι! Αν γουστάρουν θα στο δείξουν και θα πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα. Δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, ούτε για μαλακιούλες!
Για να την κερδίσεις: Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Αν σε γουστάρει, θα το καταλάβεις!
5. Δεύτερες: Ένα κολάζ από ξανθό πλατινέ μαλλί, στυλ ανάμεσα σε Κοντοστάβλος και Βικτόρια Μπέκαμ, με εσάνς –θέλουν να πιστεύουν- Κέιτ Μος… Φοράνε κάτι λιγότερο από τους αγγέλους της Victoria’s Secret. Στον ανταγωνισμό για το ποια βλέπουν περισσότερο οι αρσενικοί (δεν έχει σημασία αν είναι κάγκουρες, όμορφοι, άσχημοι) μπορεί και να το παρακάνουν! Πιστεύουν πως κάποια στιγμή θα τις κάνει πρόταση κάποιος τηλεοπτικός παραγωγός για να κάνουν τηλεοπτική καριέρα.
Για να την κερδίσεις: Πες της πως έχεις αδερφό/ξάδερφο/κουμπάρο/παρακούμπαρο στέλεχος τηλεοπτικού ή ραδιοφωνικού σταθμού. Θα σε δει με… άλλο μάτι!
4. Αγάμητες: Τις καταλαβαίνεις από το βλέμμα, αφού μοιάζουν με αριστούχες του ΙΕΚ Ξινή! Είναι από τις κατηγορίες που όχι απλά θα σου χαλάσουν τη βραδιά, αλλά επιπλέον θα σου κάνει και χαλάστρα με την ωραία γκόμενα, φίλη που έχει μαζί της. Όσο φιλικός και να είσαι, όσα σφηνάκια και να της κεράσεις, εκείνη δεν χαλαρώνει με τίποτε!
Για να την κερδίσεις: Πες της απλά πως την καταλαβαίνεις και πως έχεις κι εσύ να κάνεις σεξ δύο χρόνια. Αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά και πες για την κουκλάρα φίλη της που μόλις έχασες!
3. Καγκούρισσες: Πίνουν τα πάντα, γίνονται λιώμα, αλλά δεν είναι… άνδρες. Γκόμενες με ανδρική φιλοσοφία που γοητεύονται από… ταπεινά πράγματα. Τις πετυχαίνεις παντού, αλλά πολλές φορές δεν τις καταλαβαίνεις με την πρώτη. Ντύνονται λίγο παράξενα, να ξέρεις!
Για να την κερδίσεις: Θα δει από μόνη της το μπρελόκ και αν της αρέσει το αυτοκίνητό σου, κάτι μπορεί να γίνει. Συνήθως φεύγουν σηκωτές από μαγαζί λόγω… μέθης!!! Που να κουβαλάς ξημερώματα, άσε καλύτερα!
2.Χιπστερούδες: Στη Μαβίλη, στην Καρύτση και στην πλατεία Αγίας Ειρήνης «φύεται» το είδος αυτό! Φοράνε 60’s φορεματάκια, all star, στα αυτιά φοράνε πάντα ακουστικά, ακόμη και αν δεν ακούνε τίποτε… Με έντονο βάψιμο και χρωματιστό σουτιέν για να βγάζει μάτια!
Για να την κερδίσεις: Της μιλάς για τα συγκροτήματα που έχεις δει live, στο εξωτερικό κυρίως, της εξομολογείσαι πως στα μάτια σου είναι «η επιτομή του στυλ»… Πίνετε παρέα όλο το Βόσπορο και πηγαίνετε σπίτι σου για να συνεχίσετε με το Αιγαίο και να της δείξεις τη συλλογή με τα βινύλια.
1.Wannabe νύφες: Από 26 έως… 78, συνεσταλμένη, ήσυχη, χαμογελαστή, σαν σκυλάκι σε pet shop που περιμένει πως και πως έναν ιδιοκτήτη για να το πάρει. Περιποιημένη και καθωσπρέπει, χαμογελαστή, ψάχνει τον άνδρα που θα αρέσει στη μαμά της. Θα σου μιλήσει για τον έναν και μοναδικό έρωτα και θα σου τονίσει πως είναι ρομαντική.
Για να την κερδίσεις: Μίλησέ της για την πίστη σου στον θεσμό του γάμου. Πες της πως είσαι παραδοσιακό αρσενικό. Θα σου κάτσει, αλλά από την επομένη θα πέφτει παντόφλα. Εύκολα, πάντως, δεν γλιτώνεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου