Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Τα tweet ενός ψάρακα!!!

 
Φανταρος αγνωστων... στοιχειων "τουιταρει" απιστευτες ατακες για το στρατο και τη θητεια «Μια ολοκληρη θητεια, και σημερις». Θα γραφει μεχρι να απολυθει. Να μερικα απ' τα ξεκαρδιστικα κυνικα και μελαγχολικα διαυγη tweets του:
- Το στρατοπεδο ειναι τοσο μεγαλο, που αν μπουκαρουν εχθροι το πρωι απο την κεντρικη πυλη, εμεις θα το μαθουμε απο τις ειδησεις των 8.
- Σημερα μαθαμε να στρωνουμε κρεβατια στρατιωτικα. Ήταν τα 30 πιο ασχημα χαραμισμενα λεπτα της ζωης μου. Κι εχω παρακολουθησει και κερλινγκ.
- Μεγαλυτερος φοβος και απ' το να ξεμεινεις απο σφαιρες στον πολεμο ειναι να ξεμεινεις απο μπαταρια κινητου στο «Γερμανικο».
- Παραδοξως η πρωτη μας βολη στεφθηκε με απολυτη επιτυχια. Δεν σκοτωθηκε κανενας μας.
- Αν συνεχιστει κι αλλο η οικονομικη κριση, στο πεδιο βολης θα σχηματιζουμε οπλο με τα χερια μας και θα φωναζουμε «πιιου-πιου».
- Αν ηξεραν οι μανουλαδες τι φαΐ πεταμε στο στρατο, δεν θα τολμουσαν ποτε να πουνε την ιστορια με τα πεινασμενα παιδακια στην Αφρικη.
- Καποιοι επιλοχιες μας ειναι τοσο ταγαρια, που θα φοβομουν να τους αναθεσω ακομα και τη διοικηση του στρατου των playmobil μου.
- Όσο χαζος και αν εισαι, στον στρατο αν εχεις γυαλισμενα αρβυλα και χτυπας σωστα μεγαλη προσοχη εισαι ενας μικρος επιστημονας.
- Αντιλαμβανομαι οτι βρισκομαι σε αδεια απ' τον στρατο απο το γεγονος οτι ειμαι σε κλειστο χωρο με αλλους ανθρωπους και κανενας δεν κλανει.
- Ο ταξιαρχος μας προετρεψε να τρωμε γερο πρωινο. Το ακουσαν αυτο το βουτυρακι και η μια μαρμελαδιτσα που δικαιουμαστε και πεθαναν στα γελια.
- Ειμαι πλεον σιγουρος οτι ολες τις διαδικασιες στον στρατο τις σχεδιαζει μια επιτροπη που αποτελειται απο ατομα που δεν μιλιουνται μεταξυ τους.
- Αν πεις
«να 'χαμε ενα σαντουιτς με καλαμακι και λιγο κασερι» μπροστα σ' εναν Σαλονικιο κι εναν Αθηναιο, θα μαλωνουν μεχρι να ληξει η θητεια τους.
- Η συντηρηση των οχηματων γινεται με το παραδοσιακο συστημα «ανοιγω καπο, κοιταω χωρις να καταλαβαινω Χριστο και σχολιαζω "ολα φαινονται οk"».
- Απ' ο,τι εχω καταλαβει, σε περιπτωση πολεμου θα 'μαι ο κομπαρσος σε ταινια δρασης που σκοτωνεται στο πενταλεπτο, χωρις να μαθουμε καν το ονομα του.
- Η μονη πολιτικη συζητηση που εχει λογικα επιχειρηματα στον στρατο ειναι η διαμαχη για το αν η Ραπτη ειναι καλυτερη γκομενα απ' την Καϊλη.
- Τελειωσε η στρατιωτικη μας εκπαιδευση, που σημαινει οτι αποκτησαμε το δικαιωμα να βλεπουμε πολεμικες σκηνες και να λεμε «σιγα το πραγμα».
- Καθε φορα που βιωνω ενα deja-vu φρικαρω στη σκεψη οτι υπαρχει μια πιθανοτητα να μ' εχουν πιασει κοροιδο και να εχω ξαναπαει στρατο.
- Συμφωνα με την ασκηση ετοιμοτητας, σε περιπτωση συναγερμου φορτωνομαστε τα παντα και προσευχομαστε να εχουμε δεχτει επιθεση απ' το Λιχτενσταιν.
- Καθε φορα που ακουω για το Ταγμα Ηλεκτρονικου Πολεμου φανταζομαι καποιον φανταρο σ' ενα γραφειο να παιζει ταβλι μεσω ιντερνετ μ' εναν Τουρκο.
- Ειμαι τοσο ατυχος που ειμαι βεβαιος πως σε ολα τα παραλληλα συμπαντα η στρατιωτικη θητεια εχει καταργηθει.
- Έχω φαει τοσες ωρες με μια σκουπα στο χερι, που αν χρειαστει να λυσουμε τις διαφορες μας με τους Τουρκους, ελπιζω να το κανουμε στο κερλινγκ.
- Πληρωθηκαμε σημερις τον μισθο Μαΐου. Το νεο προκαλεσε ανακουφιση στους οικους αξιολογησης, στο Χρηματιστηριο του Τοκιο και στον καψιμιτζη μας.
- Σ' ενα παραλληλο, αθωο και σουρεαλιστικο συμπαν μπουκαρουμε στην Τουρκια, ξεστρωνουμε τα κρεβατια τους και γεμιζουμε γοπες το προαυλιο τους.

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΦΟΒΕΡΗ ΦΑΡΣΑ!!!

Laughter is always good for the heart! :p

Δημοσιεύτηκε από Thinking Humanity στις Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016