Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Δείτε Το Πρώτο Λεπτό Απο Την Επιστροφή Του «The X-Files»

 

Δείτε Το Πρώτο Λεπτό Απο Την Επιστροφή Του «The X-Files»

Δυο εβδομάδες πρίν απο την πολυαναμενόμενη επιστροφή του «The X-Files» στους τηλεοπτικούς δέκτες, το δίκτυο FOX κυκλοφόρησε το πρώτο λεπτό απο το πρώτο νέο επεισόδιο. Ενα βίντεο που λειτουργεί σαν μια περίληψη των γεγονότων του παρελθόντος, για να θυμηθούν οι παλαιοί θαυμαστές της σειράς και για να κατατοπιστούν οι νέοι.
Το βίντεο περιλαμβάνει μια σειρά φωτογραφιών απο παλιές υποθέσεις και την αφήγηση του Fox Mulder:
«To ονομά μου είναι Fox Mulder. Απο την παιδική μου ηλικία, έχω παθιαστεί απο ένα αμφιλεγόμενο παγκόσμιο φαινόμενο, απο τότε που η αδελφή μου εξαφανίστηκε ύστερα απο μια – κατά την δική γνώμη – εξωγήινη απαγωγή. Η εμμονή μου με οδήγησε στο FBI, εκεί όπου ερεύνησα μεταφυσικές υποθέσεις, υπό την αιγίδα μια μονάδας με το όνομα The X-Files. Μέσα απο αυτή τη μονάδα, μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεχίσω την έρευνα μου γύρω απο το εξωγήινο φαινόμενο, αλλά και την αναζήτηση για την εξαφανισμένη μου αδελφή.
Το 1993, το FBI έδειξε να αμφισβητεί τη δουλειά μου, φέρνοντας μια επιστημόνα για να την αποδομήσει, ένα γεγονός που τελικά είχε σαν αποτέλεσμα να ενισχύσει την εμμονή μου για το υπόλοιπο της δεκαετίας, μια περίοδο που αυτή η επιστημόνας, η Dana Scully, είδε ακόμη και την δική της πίστη να δοκιμάζεται. Το 2002, σε μια αλλαγή κατεύθυνσης και τακτικής, το FBI έκλεισε τα The X-Files και οι έρευνες μας σταμάτησαν, όχι όμως και η προσωπική μου εμμονή.»
Επικεφαλής της σειράς είναι και πάλι ο δημιουργός της Chris Carter ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Fox Mulder και Dana Scully θα βρεθούν και πάλι οι David Duchovny και Gillian Anderson. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Mitch Pileggi, William B. Davis, Annet Mehendru, Robbie Amell, Lauren Ambrose, Annabeth Gish, Annet Mahendru, Rhys Darby, Kumail Nanjiani και Joel McHale.
Το πρώτο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα στο FOX στις 24 Ιανουαρίου, ενώ το δεύτερο θα προβληθεί στις 25 Ιανουαρίου.
Δείτε το πρώτο λεπτό απο την επιστροφή του «The X-Files»: